Напълно невъзможно е да коментираме запис с неизвестен произход. Това заяви

...
Напълно невъзможно е да коментираме запис с неизвестен произход. Това заяви
Коментари Харесай

ЕК: Напълно невъзможно е да коментираме запис с неизвестен произход

Напълно невероятно е да разясняваме запис с незнаен генезис. Това съобщи на конференция през днешния ден един от представителите на Европейската комисия (ЕК), представен от Българска телеграфна агенция, в отговор на въпрос за изявлението на народния представител Радостин Василев и оповестения обществено от него запис, в който се загатва за увещание от Урсула фон дер Лайен за шансовете ни да влезем в Шенген, само че не и в Еврозоната все още.

По принцип не разясняваме изказвания и популяризирани записи, заключи той.

Ясно е, че има условия за влизане в Шенген, сподели още представителят на Европейска комисия. Той уточни, че ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е изразила ясно поддръжката си за приемането на България и Румъния в Шенгенското пространство.

Има също доста ясни условия за приемането в Еврозоната, добави представителят на Европейска комисия. Той изясни, че решенията за приемане на избрана страна от Европейския съюз в Еврозоната се взимат взаимно от всички еврокомисари и Съвета на Европейски Съюз. Той означи, че тези институции ползват условията за взимане на сходни решения доста точно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР